02-09-08

Releaselijst

Ik heb de reacties gelezen en heb ontdekt dat mijn releaselijst NIET compleet is/was..

daarom ben ik nu een volledig nieuwe lisjt aan het samenstellen. Dit neemt wel enig werk in beslag (heb ook nog school!). Maar ik zal proberen om de releases van 4 september toch nog online te krijgen! Mits dit niet lukt moet ik het helaas uitstellen.. Aangezien er geen releases zijn op 5-6-7-8 september zal ik de lijst van 4 september tijdens die dagen zeker online brengen! De lijst komt dus wel, maar waarschijnlijk iets later! U krijgt waarschijnlijk ook nog het volgende deel van onze nieuwe 'reeks' van FAMILIE!

SPOSNSER(S):
Ik zal het ook nog even hier melden (staat ook aan de rechterkant!). Omdat deze blog voorlopig goed draait, en ik denk dat ik hier 'een gat in de markt' heb gevonden, ben ik van plan om deze blog later over te zetten naar een professionele website! Dit kost echter geld.. Daarom ben ik (en later ook andere medewerkers!) op zoek naar enkele sponsers om de website te sponseren. De naam van dat bedrijf of wat dan ook komt dan ook in het groot op de website te staan (wat natuurlijk meer bezoekers opleverd!). Zelf zou ik opteren voor bedrijven die ook iets met DVD's ofzo doen, dat omdat dit een blog over de DVD releases is. Ook andere mogen natuurlijk! Dus weet je iemand of iets? Of ben jij bereidt om er geld in te steken (wat achteraf kan terugverdiend worden doormiddel van reclame en dergelijke!). Aarzel dan niet en contacteer mij zo snel mogelijk!  Natuurlijk is het ook mogelijk om u reeds op te stellen als bedrijf dat reclame wil maken op de website!

Het liefst werk ik dan met één sponser (dat is makkelijker), maar een website kost vrij veel (zeker om die nog te laten maken). Daarom mogen er ook meerdere sponsers komen zodat u uw geld snel(ler) terugverdiend heeft + een goede bonus --> mits de site goed draait! Daarna kunnen we eventueel afspraken maken voor een langer 'verblijf' op de website! (De sponsers hebben uiteraard voorrang, wat mij logisch lijkt!)

Dit project hoop ik nog te verwezelijken ergens voor december. Mijn deadline is dan ook 31 december 2008! Ik hoop dan ook dat dit lukt om binnen de vier maanden een sponser(s) te hebben. Of de site dan gaat af zijn is een groot vraagteken.

23:31 Gepost door Jorn van Krunckelsven in Films en TV-series | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sponser |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.